De agent zit naast een autistisch jongetje dat weg is gerend – zijn gebaar brengt tranen in zijn moeders ogen

Mensen hebben helaas vaak negatieve vooroordelen over elkaar. Iedereen die een beetje anders dan anderen is wordt vaak gek aangekeken. Maar wat er onlangs in Idaho, Verenigde Staten gebeurde toont aan dat mensen die elkaar niet kennen nog altijd goede daden voor elkaar kunnen verrichtten, zonder elkaar te veroordelen of te negeren.

De 9-jarige Kyson Baler heeft een vorm van autisme waardoor hij nog niet echt spreekt. Veel ontwikkelingen duren bij hem simpelweg wat langer – hij was bijvoorbeeld pas twee jaar toen hij begon te kruipen.

boy

Local News 8

Maar ondanks deze dingen is Kyson een gelukkig jongetje. Het enige is dat hij moeite heeft met veranderingen. En in april 2017 kreeg Kyson een nieuwe begeleider bij zijn ontwikkelingscentrum in Idaho.

Hij voelde zich enorm ongerust en naar door deze voor hem grote verandering, en hij rende het centrum uit. Overstuur bleef hij op een dichtbijgelegen parkeerterrein zitten.

Op dat moment verscheen er een echte reddende engel. Toevallig was er vlakbij het centrum van Kyson ook een politiebureau, en politieagent Chris Scott net langs het parkeerterrein. Hij zag het jongetje alleen en overstuur zitten, en wist meteen dat er iets mis was.

Scott liep naar hem toe, en ging naast hem zitten.Ik zat daar gewoon een paar minuten, en liet hem zijn ding doen, vertelde Scott aan Local News 8.

polis

Toen Kyson de politiebadges van Scott zag was hij compleet gefascineerd, en Scott gaf hem er zelfs een.

Toen Scott hem vervolgens vroeg of hij klaar was om weer naar binnen te gaan glunderde Kyson en knikte hij ja.

Deze kleine daad van de politieagent maakte een wereld van verschil voor dit jongetje. En dit werd opgemerkt door de begeleider van Kyson, die hem was komen zoeken en een foto had genomen van Scott en Kyson, die samen op de grond zaten.

De foto verspreidt zich nu als een lopend vuurtje over het internet, en de moeder van Kyson was enorm geraakt door de goede, menselijke daad van deze agent.

marken

 Hij nam de tijd om te kijken of alles goed met hem was, om hem te troosten, zegt Kyson’s moeder Jessica tegen Local News 8. Dit toont zijn immense medeleven, in plaats van dat hij gewoon langs was gelopen.

En wat nog mooier is, is dat Kyson ervan droomt om later politieagent te worden! Nu heeft hij een beschermengel en een rolmodel gevonden.

Deel dit vooral als je ook gelooft dat dit soort kleine goede daden de wereld kunnen veranderen!