De zoon maakte het leven van de leraar hel – de straf van zijn vader wordt wereldwijd door ouders toegejuicht

Soms moeten ouders echt creatief zijn als het gaat om het opvoeden van hun kinderen. Na tientallen discussies, berispingen en verschillende “straffen” die niet werken moet je af en toe hard zijn.

Vader Bradley Howard uit Texas maakte dit mee toen zijn zoon Brad (die eigenlijk ook Bradley heet) weigerde te luisteren. De 17-jarige Brad gedroeg zich erg slecht tegenover de leerkrachten bij hem op school. Hij sprak te veel in de klas en was helemaal niet geïnteresseerd in het uitvoeren van zijn werk.

Bradley had veel lange gesprekken met zijn zoon gehad, maar het kwam niet aan. Bradley bleef maar e-mails en telefoontjes van de docenten ontvangen over het toenemende probleemgedrag van zijn zoon, tot hij er op een dag schoon genoeg van had.

Als er weer tegen me wordt geklaagd kom ik naar school en kom ik naast je zitten in de klas, zei Bradley volgens BuzzFeed tegen zijn zoon.

Facebook / Denise Howard

Facebook / Denise Howard

Toch kreeg Bradley opnieuw een e-mail van de school.

De volgende dag nam Bradley een dag vrij van zijn baan als predikant en ging hij naar Brad’s school.

Hij ging voordat alle andere studenten arriveerden in het klaslokaal zitten, en toen Brad de klas binnenkwam zag hij zijn vader in eerste instantie niet eens, totdat hij al zijn klasgenoten had begroet.

Twitter / Mollih04

Twitter / Mollih04

Bradley zat dus de hele les in het klaslokaal, en dwong zijn zoon om te studeren in plaats van te praten. Iedereen vond het hilarisch, zo ook Brad’s zus Molli.

Molli stuurde een foto van dit moment naar het hele gezin, en zette de foto vervolgens op Twitter.

Twitter / Mollih04

Twitter / Mollih04

Wat vind jij van deze slimme actie van Brad’s vader? Deel je mening op Facebook!