Prins William deed een aanzoek aan meisje met kanker – door haar antwoord moest iedereen lachen

Zesjarige Daisy Woods droomde er altijd van, net als veel andere meisjes van haar leeftijd, om op een dag prinses te worden. Ze had het er altijd over dat ze met een prins wilde trouwen en wilde verhuizen naar een prachtig kasteel, waar ze nog lang en gelukkig konden leven.

Op dit moment woont ze in het Royal Marsden Sutton Hospital in Engeland, terwijl ze een lange en zware strijd aangaat tegen kanker. Daisy wordt langzaam maar zeker beter, maar ze had nooit gedacht dat haar droom zo snel zou uitkomen. Dit schrijft de Britse website Hovet.

Op een dag, toen ze in haar kamer zat en naar cartoons keek, kreeg ze namelijk koninklijk bezoek. Troonopvolger Prins William stapte  plotseling door de deur!

Hij sprak een tijdje met Daisy, en ze vertelde hem dat ze er altijd van had gedroomd om met een prins te trouwen. William glimlachte, en toen vroeg hij:

Wil je dan met me trouwen, Daisy?

Daisy’s ouders keken haar met grote ogen aan toen ze zich realiseerden dat het voor de hand liggende antwoord een luide “Ja!” zou zijn.

Maar Daisy verraste iedereen met een gevatte:

Nee, je bent te oud!

In een interview zegt ze dat de prins er niet uitzag zoals ze verwacht had, en dat toen ze zich realiseerde dat hij heel oud was, ze van gedachten was veranderd.

We zijn allemaal onder de indruk door Daisy’s relaxte houding, en we hopen dat ze snel volledig zal herstellen. Deel als je het ermee eens bent!